MAAF kattenverzekering: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


De Mutuelle d’Assurance des Artisans de France (afgekort MAAF) is een samenwerkingsverband opgericht in 1950 en heeft zijn hoofdkantoor in Niort. Het biedt zijn diensten aan zowel particulieren als professionals door middel van persoonlijke assistentie, besparingen en voorzienige oplossingen. Ook dekt het bepaalde kosten van zijn klanten door voertuigen, huisvesting en zelfs gezondheid te verzekeren.

Wat de ziekteverzekering betreft, biedt MAAF al lang een onderlinge verzekering aan waarmee de verzekerde gedekt kan worden in de verschillende gezondheidsinterventies waarmee hij te maken kan krijgen (consultatie, ziekenhuisopname, optisch, tandheelkundig, enz.). Houd er echter rekening mee dat dit aanbod momenteel nog steeds beperkt is tot mannen en honden. Met andere woorden, tot op heden is het voor u niet mogelijk om een zorgverzekering voor uw kat af te sluiten bij MAAF.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen wij u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben of om onze vergelijking over kattenverzekeringen te lezen.

Vergelijk Cat Insurance

Lees ook:   Wilde katten in Schotland: Een visuele verkenning