Macif Cat Insurance: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


De Mutuelle d’Assurance des Compagnies et Industries de France et des Cadres et des Salariés de l’Industrie du Commerce (MACIF) is een verzekeringsmaatschappij die werd opgericht in 1960. Het biedt verschillende klassieke verzekeringsdekkingen, waaronder een garantie voor uw huisdieren. Tot op heden biedt de mutualiteit echter geen verzekeringsformule specifiek voor katten.

Vanuit het oogpunt van huisdierenverzekeringen verzekert Macif alleen honden. Via haar burgerlijke aansprakelijkheidscontract beschermt zij de baas en eigenaar van de hond bij ongevallen bij of op een derde, of bij een incident tijdens een jachtpartij. Zoals u zult hebben begrepen, verzekert Macif alleen jachthonden, evenals blindengeleidehonden of assistentie.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen wij u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben of om onze vergelijking over kattenverzekeringen te lezen.

Vergelijk Cat Insurance

Lees ook:   Is het gevaarlijk voor hem?