Mutopoil Cat Insurance: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


“Ze houden van ons, ze inspireren ons, ze beschermen ons, laten we hen beschermen!” Dat is de fervente troubadour die Mutopoil gebruikt om zijn klantenkring te verleiden op het gebied van dierenverzekeringen.

Mutopoil is een van de vele huisdierenverzekeraars die vandaag de dag in Frankrijk aanwezig zijn. We zullen in de rest van dit artikel alle garanties presenteren die het biedt om het totale welzijn van uw kat te garanderen.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

Mutopoil kattenverzekering formules

Mutopoil zorgt voor ijzergezondheid van uw kleine haarbal door middel van de vijf abonnementsformules. In het geval van ongevallen dekt de Hard Shock-formule alle chirurgische kosten en de Shock-formule alle chirurgische en medische kosten.

In geval van ziekte en ongeval dekt de Hopsi-formule 100% van de chirurgische kosten; de Soft formula dekt 50% van de chirurgische en medische kosten en 90% van de preventiekosten zoals vaccinaties, sterilisaties, enz. Het Flash-plan dekt 70% van de chirurgische en medische kosten en 80% van de preventiekosten.

Wat uw abonnementsplan ook is, houd er rekening mee dat Mutopoil een eigen risico, een wachttijd en een vergoedingsplafond omvat die variëren afhankelijk van de formule.

Lees ook:   megaflex

Mutopoil FormuleEen verzekering afsluiten bij Mutopoil: hoe doe je dat?

Om u te abonneren op een formule op Mutopoil, gaat u naar het internetplatform en geeft u de vereiste informatie.

U kunt eerst een simulatie uitvoeren op de Univers Chat-comparator om bij honderden verzekeraars de formule op maat van uw behoeften te vergelijken en te vinden. Het is eenvoudig, handig en gratis!

Wat moet ik weten over Mutopoil?

Mutopoil is een merk van de bekende groep Anim Ô Mut, die actief is op het gebied van diergezondheid. Het biedt voornamelijk garanties voor dieren. Mutopoil biedt welkomst- en kortingsbonnen van het tweede dier dat u verzekert. 15 € wordt aangeboden bij elk nieuw abonnement.

De vergoeding van gezondheidskosten bij Mutopoil, hoe werkt het?

De terugbetaling gebeurt binnen maximaal 48 uur. Download vooraf het zorgblad dat de dierenarts zal invullen. Stuur het met de ondersteunende facturen per e-mail naar het adres contact@animomut.fr. Houd er rekening mee dat je 30 dagen de tijd hebt om een terugbetaling aan te vragen.

De voorwaarden voor het abonneren op een wederzijdse voor Mutopoil kat

Bij Mutopoil zijn er geen speciale voorwaarden waaraan uw kat moet voldoen om verzekerd te zijn, behalve dat hij minimaal 3 maanden oud moet zijn. Mutopoil verzekert alle katten, ongeacht hun ras of de doeleinden waarvoor ze worden gebruikt.