Persian Mutual – Vind de juiste ziektekostenverzekering voor deze raskat


Wat uw kinderen betreft, u bent op zoek naar het beste voor uw Perzische, met name op het gebied van gezondheidszorg. Alleen een verzekering die perfect is aangepast aan uw haarbal kan u zo’n hoog niveau van eis garanderen. In het volgende artikel geeft dit artikel u enkele tips om de ideale verzekering voor uw raskat te vinden.

Zoek een verzekering voor uw Perzische

Hoewel het sterk wordt aanbevolen om een ziektekostenverzekering af te sluiten voor uw Perzische, Dit betekent wel dat je moet kiezen voor een willekeurige formule.. De ideale verzekering voor uw kleine katachtige moet perfect zijn aangepast aan de speciale zorg die het nodig heeft, evenals aan uw financiële middelen. Rekening houdend met deze criteria en met behulp van onze online vergelijking, U kunt er zeker van zijn dat u de op maat gemaakte mutualiteit voor uw kat vindt.

Vergelijk verzekeringen voor Perzisch

✅ Kortom, de ideale ziektekostenverzekering voor uw Perzische is degene die u de formule biedt die het meest geschikt is voor uw haarbal, evenals uw zak. De beste manier om dit gemakkelijk te bereiken, is door een betrouwbare online verzekeringsvergelijker te gebruiken..

De elementen om absoluut te overwegen

Voordat u zich abonneert op een ziektekostenverzekering voor uw Perzische, moet u weten dat naast de klassieke zorg die een gemiddelde kat nodig heeft, de Perzische is een delicate kat die dagelijks moet worden onderhouden. Met zijn bijzonder dichte vacht en gevoelige huid is het vaak gevoelig voor huidziekten zoals ringworm. Het heeft daarom regelmatig verzorging nodig, met geschikte producten.

Lees ook:   graanvrij kittenvoer

Merk ook op dat vanwege zijn morfologie wordt de Perzische zeer blootgesteld aan infecties in de ogen en oren, evenals ademhalingsproblemen. Een laatste belangrijk punt, de Perzische heeft een specifiek en uitgebalanceerd dieet nodig, met het risico snel zwaarlijvig te worden en andere complicaties zoals diabetes en hart- en vaatziekten te ontwikkelen.

Door u te abonneren op een formule die al deze criteria ondersteunt, kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke gezondheidszorg voor uw Perzische garandeert en in vrede met hem leeft.

Gebruik een betrouwbare online vergelijking

Als u de criteria kent waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van de wederzijdse, hoeft u alleen maar alle aanbiedingen op de markt te vergelijken en degene te behouden die het beste bij uw Perzisch past. Zo gezegd, de taak is lang en pijnlijk. Maar maak je geen zorgen, met behulp van de comparator van Univers Chat, vindt u de ideale wederzijdse in een paar seconden en in een paar klikken.

Ziektekostenverzekering voor Perzisch hoe werkt het?

De wederzijdse ziektekostenverzekering voor Perzisch werkt net als alle andere soorten ziektekostenverzekeringen. Inderdaad, zodra u de ideale formule hebt gevonden en uw kat hebt geregistreerd, kunt u beginnen met bijdragen. In geval van zorg voor een ziekte gegarandeerd door de verzekering, profiteert u van vergoedingen.

Registratie: Allereerst, houd er rekening mee dat om uw Perzisch bij een verzekeraar te kunnen registreren, u in Frankrijk moet wonen en meerderjarig moet zijn. Voor de daadwerkelijke registratie van uw haarbal, moet u een aanvraag voor lidmaatschap sturen door de vereiste elementen zoals een kopie van de registratie van uw Perzische bij de LOOF, een chip of tatoeagekaart, evenals een certificaat van goede gezondheid van de kat te voegen.

Lees ook:   Kat plast op bed? Ontdek 5 redenen en oplossingen!

Bijdragen: Zodra uw kat is geregistreerd, kunt u nu maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse bijdragen betalen, afhankelijk van uw overeenkomst met de verzekeraar. De waarde van de bijdragen hangt af van de formule waarop u zich hebt geabonneerd: hoe hoger deze is, hoe belangrijker de garanties en diensten die de verzekering biedt. Houd er ten slotte ook rekening mee dat u op verschillende manieren kunt betalen, zoals een elektronische kaart, cheque, bankoverschrijving of zelfs contant geld.

Restituties: Restitutietarieven zijn afhankelijk van uw lidmaatschapsplan. Om hiervan te profiteren, wanneer uw Perzische zorg ontvangt die door de mutualiteit wordt gedekt, stuurt u een verzoek om terugbetaling naar de verzekering door hem het follow-upblad van de verzorging van het dier te sturen dat eerder door de dierenarts is ingevuldIRE (op het moment van zorg), evenals bewijsstukken voor zorggerelateerde uitgaven zoals recepten en facturen.

Voorbeeld van vergoeding van dierenartskosten dankzij een onderlinge verzekering

Mathilde is de trotse eigenaresse van een 6 maanden oude Perzische genaamd Gribouille. Om het beste te garanderen op het vlak van zorg voor haar katachtigetje, schreef Mathilde Gribouille in bij de verzekeraar Otherwise, onderschrijvend op de Essential-formule.

1tijdperk Consultatie: 100 euro besteed aan preventieve zorg

Mathilde profiteert van een preventiepakket en besluit Gribouille naar een dierenarts te brengen, zodat hij preventieve zorg kan krijgen, inclusief vaccinatie en behandeling om hem te beschermen tegen wormen en externe parasieten (vlooien, teken, luizen). Totale uitgaven: 100 euro.

2Þ Consult: 650 euro besteed aan operatie

Terwijl hij buiten liep, viel Gribouille van een lage muur en liep meerdere verwondingen op. De kosten van de operatie om hem weer op de been te krijgen bedragen 650 euro.

3Þ consultatie: 175 euro uitgegeven na een malaise van de Perzische

Na afwezigheid en Gribouille alleen thuis te hebben gelaten, ontdekte Mathilde bij haar terugkeer dat haar Perzisch niet langer in zijn normale staat was. Ze brengt hem onmiddellijk naar een dierenarts die na overleg en onderzoek concludeert dat de arme kat een vreemd lichaam heeft ingeslikt. Consultkosten + analyses + geneesmiddelen: 175 euro.

Lees ook:   royal canin recovery

Gelukkig is Gribouille verzekerd!

In totaal gaf Mathilde 925 euro uit aan de zorg van Gribouille. Gelukkig, aangezien deze Perzische verzekerd is, is Mathilde slechts verantwoordelijk voor 215 euro, de resterende 710 euro wordt vergoed door de verzekering. Dit betekent een aanzienlijke besparing!

Wie zijn de Perzen: Factsheet

Oorspronkelijk afkomstig uit Azië, De Perzische is een zeer oud kattenras, waarvan sporen zelfs op Egyptische graven te vinden zijn. Geïntroduceerd in Europa en meer specifiek in Italië op 16Þ eeuw, wordt de Perzische vandaag beschouwd als een van de meest gewaardeerde katten in Europa en de Verenigde Staten.

Perzische kat met diepe ogen

Kenmerken van de Perzische

Met een gemiddelde van 30 cm op volwassen leeftijd, voor een gewicht variërend tussen 3 en 5 kg, heeft de Perzische een gespierd lichaam ondersteund door kleine benen, allemaal bedekt met een dicht en zijdeachtig haar. De ronde kop, bijzonder ontwikkelde wangen en geplette neus maken het zeer gemakkelijk herkenbaar. Aan de karakterkant is dit kleine bolletje haar erg kalm en volgzaam.

De Pers: Fragiele gezondheid of niet?

Met zijn dichte vacht en gevoelige huid, de Perzische is vatbaar voor vele ziekten huid als ringworm. Bovendien, vanwege de specifieke morfologie van zijn hoofd, wordt het zeer blootgesteld aan infecties van de ogen, oren en ademhalingsstoornissen. Ten slotte, dringend behoefte aan een uitgebalanceerd dieet, is de Perzische zeer blootgesteld aan overmatige gewichtstoename die kan leiden tot complicaties zoals obesitas, diabetes en hart- en vaatziekten.

De Perzische kat is een kat die gevoelig is voor polycystische nierziekte, een genetische ziekte die veel voorkomt in het Perzisch en belangrijk is in de fokkerij, het treft ongeveer 15% van de Perzen. Het is een erfelijke ziekte: elke kat die deze mutatie heeft, zal de ziekte op een of andere dag ontwikkelen. De ziekte is heel gemakkelijk op te sporen door een DNA-test op de kat uit te voeren.

Wist je dat de Perzische een van de favoriete katten van de Fransen is?

Wist je dat Frankrijk bijna 12,7 miljoen huiskatten heeft voor ongeveer 60 verschillende kattensoorten? En Perzisch is een van de meest populaire!

Weet je wie de andere kattenrassen zijn lieveling van de Fransen? Hier zijn 3 rassen heel dicht bij de Perzische.