SantéVet kattenverzekering: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


De markt voor ziektekostenverzekeringen voor huisdieren heeft de afgelopen jaren een ongekende groei doorgemaakt in Europa in het algemeen en in Frankrijk in het bijzonder. SantéVet is een toonaangevende huisdierenverzekeringsmaatschappij sinds de oprichting 16 jaar geleden.

Omdat u van uw kat houdt en zijn gezondheid een van uw belangrijkste prioriteiten is, biedt SantéVet u verschillende vergoedingsformules die het waard zijn, zodat de kat de beste zorg krijgt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.

In dit artikel presenteren we deze formules, de verschillende voorwaarden om lid te worden van SantéVet en nog veel meer.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

SantéVet’s formules voor kattenziekteverzekeringen

SantéVet biedt 5 formules aan waaronder de Light formule, die 50% van de zorgkosten bij de dierenarts dekt. De Comfort-formule vergoedt ook 70% van deze kosten en de Comfort Plus-formule 80%. De twee meest interessante formules zijn Premium en Optimal, die respectievelijk 90% en 100% van uw uitgaven vergoeden.

Deze laatste twee formules garanderen ook preventieve zorg zoals vaccinatie en sterilisatie, en SantéVet geeft u € 83 voor de Premium-formule en € 100 voor de Optimal-formule.

Lees ook:   Scottish Fold Maine Coon Mix: Ontdek alles over dit unieke kattenras!

Santevet FormuleEen verzekering afsluiten bij SantéVet: hoe doe je dat?

Het inschrijven gebeurt online, op de website van SantéVet. Voer op het formulier dat u wordt gepresenteerd al uw persoonlijke contactgegevens in, evenals alle informatie van uw kat. Merk op dat om snel de lidmaatschapsformule te vinden die het beste bij u past, gebruik dan de online comparator van Univers Chat, die eenvoudig, snel en gratis is.

Wat moet ik weten over SantéVet?

SantéVet, specialist in diergezondheid, is een Frans bedrijf dat in 2003 is opgericht. Het gaat alleen over honden, katten en NAC (New Pets). SantéVet is aanwezig op het web via haar website en ook op smartphone met haar applicatie waarmee u op elk moment de voortgang van uw terugbetalingen kunt controleren.

Hoe werkt de vergoeding van zorgkosten bij SantéVet?

Het restitutieverzoek wordt ook online gedaan. Om dit te doen, moet u een zorgblad invullen. Bewaar de verschillende facturen en voorschriften om ze aan het bestand te koppelen. SantéVet doet er maximaal 48 uur over om uw aanvraag te verwerken.

De voorwaarden voor het abonneren op een mutual for cats SantéVet

De abonnementsvoorwaarden zijn sterk afhankelijk van de leeftijd van je kleine katachtige. Om precies te zijn accepteert SantéVet alleen de registratie van katten waarvan de leeftijd varieert tussen 2 maanden en 7 jaar.