Vergelijking – Zelfreinigende toilethuizen


We weten allemaal dat Het schoonmaken van de kattenbak is een ondankbaar iets… Het kost tijd en het is niet erg hygiënisch. Dus weet jij van zelfreinigende toilethuisjes?

Zowel praktisch als hygiënisch, het bespaart u tijd! Volg de gids! Hier is een selectie van de beste modellen tips voor het kiezen van het juiste model en het goed gebruiken en onderhouden van deze apparaten.

Zie ook: Het Kattentoilethuis

De beste zelfreinigende toilethuizen

Het is soms ingewikkeld om uw weg te vinden tussen alle aangeboden modellen, hieronder vindt u een selectie van de beste producten op de markt. Dit zijn zelfreinigende kattentoilethuizen die in lijn zijn met het advies dat u hieronder in detail leest.

Smartsift van Catit

Intelligent ontworpen ondanks de imposante ruimte die het inneemt. Zelfreinigend, het biedt comfort en aanzienlijke tijdsbesparingen. De tijd die u besteedt aan het schoonmaken van het strooisel wordt gehalveerd dankzij de zwengel waarmee u de zeef kunt bedienen en het samengekitte strooisel en de uitwerpselen in de bak kunt laten vallen, waarin u eerder een zak hebt geplaatst om ze gemakkelijk te gooien. De luchtdichte doos en een koolstoffilter maken het mogelijk om geuren vast te houden. Daarnaast maakt een dubbele deur het gemakkelijk om de kattenbak te vullen en geeft een raam helderheid aan je metgezel.

Om verder te gaan hier zijn de accessoires met betrekking tot dit product:

Roll’n Clean van Omega Paw

Ideaal voor degenen voor wie het maken van zwerfvuil een echt karwei is. De originele afgeronde vorm optimaliseert het kantelen van het toilethuis. Een eerste kanteling laat het schone strooisel door een rooster gaan en de uitwerpselen worden naar de lade geleid. De tweede kanteling zet het strooisel schoon terug op zijn plaats. U hoeft alleen maar één keer per week de inhoud van de verwijderbare lade weg te gooien. Een krant kan onder het huis worden geplaatst omdat tijdens deze operatie stof uw vloer kan bevuilen. Bovendien verminderen geschikte filters geuren.

Omega Paw - Roll'n Schoon

Bekijk meer in de winkel

Omega Paw plus en min

De meest

  • Zelfreinigend in één klap en vervolgens afval met de schop afstoten.
  • Hygiënisch omdat heeft een reserve van strooisel.
  • Vorm geschikt voor kat.

De minnen

  • Niet echt een geschikt beddengoedmerk.
  • Stofuitstraling omdat er geen draaideur is.

Zie ook Beoordelingen

Toilethuis Zwerfvuil Spinner

U zult worden verleid door het ongewone ontwerp, de cilindervormige en de keuze uit de 6 kleuren. De vorm bespaart ruimte en is geschikt voor kleine ruimtes. Het vervult perfect zijn missie als zelfreinigend toilethuis. U moet het vullen met spaanplaatafval en als u het wilt schoonmaken, draait u het eenvoudig en wordt het afval geloosd in een speciale verwijderbare “zeefbak”. Gemaakt van gerecycled plastic op een stevige basis, hoewel het geen koolstoffilters heeft, worden geuren nog steeds verminderd.

Wat heeft een zelfreinigend toilethuis nog meer?

In tegenstelling tot een conventioneel toilethuis dat je met een schop moet schoonmaken, heeft de zelfreinigende een mechanisch of elektrisch systeem dat uitwerpselen en geagglomereerde urine scheidt van schoon strooisel. Dit afval wordt verzameld in een verwijderbare bak die je gewoon moet legen.

Dingen om te controleren voordat u een zelfreinigend model koopt

Informeer voordat u dit huis koopt naar de afmetingen, of het past bij de grootte van uw huisdier. Controleer ook de bruikbaarheid ervan en of het echt hygiënisch is.

De grootte van het toilethuis

Zorg er voor elke aankoop voor dat je kat de plek heeft en dat hij zich kan omdraaien en kan opstaan om te plassen. Merk op dat sommige modellen verschillende formaten hebben, vaak katten onder de 6 kg.

Gebruiksgemak

Het doel van het zelfreinigende huis is om uw leven gemakkelijker te maken, het is essentieel om het afval- en zwerfvuilscheidingssysteem te controleren. In tegenstelling tot klassieke toilethuizen.

Hier is een voorbeeld in deze video met het SmartSift toilethuis.

Het vermogen van het huis om geuren vast te houden

De meeste van deze huizen hebben koolstoffilters om geuren te verminderen. Ze bevinden zich aan het deksel of op strategische plaatsen. Bovendien zijn deze huizen gesloten en hebben ze vaak een deur, die geuren vasthoudt.

Lees ook:   Hebben katten vitamine D nodig? Betrouwbare bronnen adviseren.

Voordelen van het gebruik van een zelfreinigend toilethuis

Gelukkige KatHet is hygiënischer omdat je geen direct contact hebt met de kattenbak, interessant voor zwangere vrouwen om te voorkomen dat ze toxoplasmose oplopen. Bovendien wordt uw schoonmaakklus verminderd omdat het de helft van het werk doet.

Een toilethuis kopen belangrijke informatie

Of het nu in de winkel of op het internet is, de prijzen variëren tussen 45 € en 200 €. Aarzel niet om advies te vragen, vooral over de afmetingen, het merk zwerfvuil dat wordt gebruikt. Op websites heb je vaak een zeer nuttig forum om vragen rechtstreeks aan consumenten te stellen of gewoon alle meningen van eerdere kopers.

Bekijk alle producten op Amazon

Elke keer is er een link naar Amazon omdat het het platform is dat de beste prijzen biedt, snelle en vaak gratis levering maar ook de mogelijkheid om je product zonder rechtvaardiging gedurende 30 dagen te retourneren!