Wat zijn deze Cat producten waard? Beoordelingen &Informatie

Momenteel is PetSafe een zwaargewicht van merken die de beste accessoires voor katten produceren. Ondanks zijn bekendheid is het niet immuun voor vragen over de echte waarde van de producten die het aanbiedt.

PetSafe is een van de meest zichtbare of waarschijnlijke kattenaccessoiresmerken die te vinden zijn door bijna 80% van de katteneigenaren die op zoek zijn naar het beste merk producten voor hun katachtige metgezellen. Van Amerikaanse oorsprong produceert en verkoopt het merk een breed scala aan producten die voldoen aan alle echte behoeften van katten die hun veiligheid, gezondheid en welzijn garanderen. Ontdek hieronder alle nuttige informatie en onze mening over kattenproducten van het merk PetSafe.

Inhoudsopgave

Welke kattenproducten produceert PetSafe?

Voor de behoeften van onze viervoeters heeft het merk PetSafe zeer gevarieerde productassortimenten ontwikkeld. Dit zijn in wezen accessoires die kunnen worden ingedeeld in 4 hoofdgroepen: veiligheid, gezondheid en welzijn, hygiëne en entertainment.

Lees ook:   Beste ontwormer voor kat - Hoe ontworm je je kat en vermijd je parasieten?

In het veiligheidsassortiment presenteert de catalogus producten gericht op veiligheid en mobiliteit, antifugasystemen, deuren en kattenluiken. Het gezondheids- en wellnessassortiment biedt onder andere waterfonteinen en voedseldispensers. Wat de categorie Hygiëne betreft, ontwerpt PetSafe accessoires voor het beheer van uitwerpselen. Ten slotte biedt het entertainmentassortiment u speelgoed en evenementen die speciaal zijn ontworpen voor uw kleine katachtige.

De vlaggenschipproducten van het merk

Hieronder vindt u een kort overzicht van de belangrijkste kattenproducten van het merk PetSafe.

De kattenluiken

PetSafe heeft een breed assortiment kattenluiken ontwikkeld die geschikt zijn voor alle kattenmaten. Deze zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in een breed scala aan opties: handmatige kattenluiken, evenals automatische kattenluiken, met magnetische of elektronische sluitsystemen, waardoor uw kat uitgerust met een sleutel of een RFID-chip, het huis vrij kan binnenkomen en verlaten.

PetSafe heeft verschillende referentiemodellen in dit assortiment ontworpen voor alle budgetten, waaronder de verschillende Staywell-modellen voor dierendeuren en de puntflap met elektronische chip.

Waterfonteinen voor katten

Gericht op de gezondheid en het welzijn van uw katten, is de PetSafe-lijn van waterfonteinen gericht op het voldoen aan hun waterbehoeften. Met deze accessoires heeft u de zekerheid dat ze te allen tijde een bron van vers en gezond water hebben.

Dit zijn in wezen high-end en mid-range fonteinen met kwaliteitsfilters, grote tank, esthetiek en die de kat aanmoedigen om te drinken. Je hebt in dit register bijvoorbeeld de bekende modellen van Fontaine Drinkwell (7,5 L), Drinkwell Pagoda, Drinkwell Cascade en Original.

Levensmiddelendistributeurs

Ook gericht op de gezondheid en het welzijn van onze kleine katten, maar deze keer gericht op voeding, bieden Petsafe-voedseldispensers hen toegang tot hun maaltijden op het gewenste moment. Met deze accessoires kunt u de hoeveelheid voedsel die u uw kat geeft nauwkeurig regelen en indien nodig zelfs de exacte tijden van deze maaltijden instellen.

Lees ook:   leuke kattenmand

Het merk produceert verschillende modellen automatische voedseldispensers, waaronder de Healthy Pet Simply Feed Digital Distributor, de 2-Meal Digital Food Dispenser, de Eatwell 5-Meal Automatic Kibble Distributor en vele anderen.

Kattenspeelgoed

Met de toys producten ontwikkeld door PetSafe kunnen katten van alle leeftijden actief blijven door te genieten van lange momenten van plezier. Bovendien zijn deze speeltjes ontworpen om tegelijkertijd de intelligentie en het roofzuchtige instinct van de kat te stimuleren, om het meer vervuld te maken.

PetSafe biedt een breed scala aan speelgoed dat geschikt is voor katten, van traditioneel speelgoed zoals snoepballen tot meer innovatief of strategiegericht speelgoed zoals de automatische FroliCat Zip Laser, de SlimCat-bal, …

Anti-fuga hekken voor katten

PetSafe heeft een reeks anti-fugahekken ontwikkeld om eigenaren van weggelopen katten te helpen. Met deze hekken kunt u uw kat in een veilige omgeving buiten houden, die hij veilig kan verkennen.

Het merk heeft een verscheidenheid aan slimme en ingeviste hekken ontwikkeldWaaronder de luxe anti-fuga hek met in-ground kattenhek, de Pawz Aways Mini Pet Gate, evenals anti-fuga hekken met standaard draad, en vele anderen.

Harnassen en halsbanden

PetSafe harnassen en halsbanden maken deel uit van het assortiment dat is ontworpen om de mobiliteit van uw katachtigen te vergemakkelijken en hen wat vrijheid te geven. Het zijn praktische accessoires voor rustige en veilige wandelingen met je kat. Het merk produceert harnassen met Easy Walk-riem (groot, middelgroot en klein formaat) beschreven als comfortabel en sterk, evenals elektronische halsbanden met anti-fuga-functionaliteit.

Zelfreinigende kattenbakken

Echte innovaties in het hygiëneassortiment van PetSafe, zelfreinigende kattenbakken zijn een hygiënischer alternatief voor traditionele of handmatige toilethuizen. Nooit meer de hele tijd op de kattenbak zitten.  Inderdaad, Petsafe-toilethuizen reinigen zichzelf en verwijderen automatisch kattenuitwerpselen na de passage.

Petsafe biedt 2 modellen zelfreinigende kattenbak: de Original ScoopFree kattenbak en het ScoopFree Ultra model, technisch geavanceerder dan de eerste.

PetSafe bestsellers momenteel

Herkomst en informatie over het merk PetSafe

Logo PetsafeHet merk PetSafe werd in 1991 opgericht door dierenliefhebbers met de ambitie om het een van de meest geloofwaardige merken onder eigenaren van gezelschapsdieren ter wereld te maken. Het is verbonden aan de Amerikaanse huisdierengigant Radio Systems Corporation, die ook de populairste merken op de markt bezit, zoals SportDog, Busy Body en Frolicat onder anderen.

Lees ook:   Beoordeling van Purizon Kattenvoer: Een Kattenvoer Review

De missie van PetSafe is om de relatie die elke eigenaar heeft met zijn huisdier te verbeteren. Het wordt ondersteund door een toegewijd team van ingenieurs en specialisten, in samenwerking met wetenschappers, behavioristen en professionele dierenartsen, die originele en innovatieve reeksen ontwikkelen. Het is gebouwd op sterke waarden en zorgt ervoor dat zijn producten altijd zijn beloften weerspiegelen om huisdieren te beschermen, te onderwijzen en lief te hebben.

De positionering van het merk in de dierenwinkelmarkt

Het merk PetSafe maakt deel uit van een krachtig bedrijf waarvan de flankermerken de dierenwinkelmarkt domineren. Gevestigd in Amerika, met vertegenwoordigingen in heel Europa, Azië, Oceanië en met producten die bijna overal ter wereld worden geëxporteerd, heeft het bedrijf een internationale dimensie.

De geloofwaardigheid van het merk staat buiten kijf. Als de kwaliteit van zijn diensten voor veel in zijn bekendheid is, is het meer gebaseerd op de tevredenheid die consumenten eraan ontlenen, een klantenservice die echt in nauw contact staat met de gebruikers, evenals flexibele prijzen die alle budgetten in alle ontwikkelde reeksen dekken. Dit verklaart de consistentie van zijn klantenportefeuille, die blijft groeien.

Het bedrijf PetSafe heeft een service en biedt sinds januari 2009 een garantie op al zijn productassortimenten. Met een duur van 3 jaar dekt deze garantie de initiële koper tegen elk fabricage- of materiaaldefect. Het is echter niet van toepassing op vervangende bladeren voor luiken van huisdieren. Om van de garantie te profiteren, moet u uw product binnen 30 dagen na aankoop online registreren en uw ticket bewaren.

De klantenservice van PetSafe wordt beheerd door Radio Systems PetSafe Europe, als u in Europa woont. Alle klachten over de productgarantie worden per post aan de klantenservice gericht. Voor vragen, informatie of advies over de producten van het merk, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf via e-mail of via eenvoudig telefonisch contact. Alle contactgegevens zijn te vinden op hun website op het volgende adres: intl.petsafe.net/fr-fr/support/contact-us.

Waar kan ik producten voor mijn kat kopen bij PetSafe?

PetSafe merkproducten zijn verkrijgbaar in de meeste dieren- en speciaalzaken in Frankrijk en Europa. Je kunt ze ook kopen in winkels die online producten voor huisdieren verkopen.

PetSafe producten te koop van het moment

Top 2

Trixie Poker Box 2

Onze mening over PetSafe

Uiteindelijk vinden we dat deHet merk PetSafe maakt zijn reputatie waar. Het merk combineert beter dan alle andere de verschillende objectieve criteria van een geweldig merk: een flexibel assortiment kwaliteitsproducten op basis van de natuurlijke behoeften van katten, de duurzaamheid van de producten en de zeer gewilde prijs-kwaliteitverhouding. Geen enkele broek van de behoeften van belang voor katten wordt verwaarloosd door het merk dat bijna alles produceert voor alle budgetten, behalve GPS-halsbanden voor het moment.

Er is bijna geen kritiek op de waarde van de producten van het merk. Onze mening, zoals die van de meeste experts en consumenten, komt overeen met een reeks positieve punten die unaniem worden erkend bij PetSafe:

  • Perfecte accessoires die de veiligheid en het welzijn van katten en andere huisdieren garanderen
  • De kwaliteitsgarantie die alle producten ouder dan 3 jaar dekt
  • Prijsflexibiliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Ontwikkeling, prestaties en voortdurende innovatie in de gecreëerde reeksen
  • Tot slot, luisteren en nabijheid tot klanten.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.