Wat zijn deze Cat producten waard? Beoordelingen &Informatie

Trixie staat bekend om de verscheidenheid van zijn servicecatalogus en wordt beschouwd als een van de Europese leiders in huisdieraccessoires en behoort tot de beste merken kattenaccessoires. De bekendheid ervan weerhoudt ons er echter niet van om de concrete waarde van zijn producten in twijfel te trekken.

Het merk Trixie is een Duitse handelsonderneming die gespecialiseerd is in de productie en distributie van accessoires voor huisdieren. Het doel is om onze relatie met onze katten te verbeteren door middel van hoogwaardige accessoires en voedsel tegen een eerlijke prijs, waardoor hun gezondheid en veiligheid worden gegarandeerd. Hieronder vindt u onze recensie van Trixie-producten voor katten, evenals alle interessante informatie over dit merk.

Inhoudsopgave

De vlaggenschipproducten van het merk

Krabpaal en krabpalen

Trixie kattenbomen en krabpalen hebben een speelse kant, maar zijn ook bedoeld voor het onderhoud van de klauwen van je kat, waardoor hij stoom kan afblazen en zijn krassen op natuurlijke wijze elders dan op je meubels kan uiten. Onder de kattenbomen heb je modellen zoals de XXL Amadeus, Humberto of Clara kattenbomen, evenals Wave Scratching Signs, Scratching Plates, enz …

Lees ook:   ▷ Uit welke tekenen blijkt dat uw kat een krabpaal nodig heeft?

Voedseldispenser

Met de Trixie-voedselautomaten heeft uw kat te allen tijde of op geplande tijden toegang tot voedsel. Praktische accessoires: als je bijvoorbeeld lang van huis bent, zal je kat niet verhongeren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar: de TX1, 2, 6 en 7 Voedseldispensers.

Waterdispenser

Trixie automatische waterdispensers voldoen aan de behoeften van uw kleine haarbal aan vers, gezond water gedurende de dag. Onder de vlaggenschipmodellen vindt u: de Duo Stream, de Vital Flow-fontein, evenals vervangingspompen en filters voor deze apparaten.

Spelletjes en speelgoed voor katten

De vlaggenschipproducten van het assortiment spellen en speelgoed voor katten aangeboden door Trixie zijn bedoeld om je kleine katachtige in activering te zetten als hij een beetje lui is, zijn interesse wekt, zijn nieuwsgierigheid wekt of zijn intelligentie cultiveert. Je vindt er strategiespeelgoed zoals de Slide &Feed, het Activity Sniffing Carpet, de Brain Mover, het Fun Board, etc.

Traktatie en snack

Snoep en snack Trixie zijn producten uit het Food and Reward-assortiment die zijn ontworpen om uw kat te plezieren of om zijn inspanningen te belonen. Je hebt de keuze uit een verscheidenheid aan recepten met verschillende smaken zoals Premio (tonijn, viseend, carpaccio …), romige snacks, crumbies, enz.

Harnas en halsband voor katten

Deze accessoires van het merk Trixie zijn bedoeld om de veiligheid van uw kat te garanderen en hem tegelijkertijd vrijheid en comfort te garanderen tijdens uw wandelingen aan de lijn buiten. Dit zijn voornamelijk Trixie Safer Life of XL halsbanden, USB Flash lichtringen, bellen, maar ook Harnassen met Premium XL riem voor volwassen katten en kittens, …

Tas en transportkrat

Het zijn praktische accessoires voor uitstapjes (afspraak met de dierenarts bijvoorbeeld) en uitstapjes met uw kat in alle eenvoud en veiligheid. Trixie heeft modellen ontworpen zoals de Skudo Carrying Box, de Mitch Belly Bag, Savina of Tamini, de Elisa Bag, de Wings Air Transport Baskets en vele anderen.

Catters

Dit zijn accessoires waarmee je kat gemakkelijk gratis toegang heeft tot de buitenkant of binnenkant van het huis. Trixie biedt een verscheidenheid aan modellen klassieke, magnetische en elektronische kattenluiken: 2 en 4 standen kattenluiken, XL draaideuren, …

Lees ook:   Top Kattenvoer 2023: Nierziekte-proof met Lage Fosfor

Mand en slapen

Deze accessoires van het merk Trixie zijn ontworpen om je haarballen een gezellige rust en een vredige nachtrust te bieden. Het merk brengt verschillende modellen op de markt, waaronder cozy beds of radiatoren, cozy shelters, baskets en relaxkussens, evenals Nani-matrassen en vele anderen.

Kattenverzorging

Dit zijn in wezen producten die gericht zijn op de verzorging, het onderhoud of de gezondheid van katten. Dit assortiment bestaat uit producten voor de verzorging van de vacht zoals Coat Detangler Combs, Andis Clippers, Massage Brushes, Soft Brushes, Drying Towels, Gloves for Coat Care, Shampoo variëteiten (droog en nat), scharen en doekjes, etc.

Kattenhygiëne

De vlaggenschipproducten van Trixie’s hygiëneassortiment zorgen voorVan de netheid van je geluk. Hier vindt u voornamelijk kattenbakken en nesten, evenals aanverwante producten: silicaatstrooisels, Maro hoek kattenbakken, Klassieke kattenbakken, kattenbakzeefmatten, single litter deodorants, verse strooisel luchtverfrissers, deodorant sprays, etc.

De best verkopende Trixie op dit moment

Top 3

Trixie Poker Box 2

Welke kattenproducten produceert Trixie?

Het merk Trixie biedt een indrukwekkend assortiment kattenproducten vanwege de grote verscheidenheid. Of het nu gaat om eten of accessoires, Trixie maakt bijna alles. De producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en subcategorieën.

De categorie Verzorging en Hygiëne

Het omvat een verscheidenheid aan kattenverzorgingsproducten (tand, oor, oog, klauw, poot, …), evenals antiparasitaire behandelingen en insectenwerende middelen. U vindt in deze categorie ook producten voor de hygiëne van uw kleine katachtige, bakken, strooisel en accessoires.

De categorie Food and Awards

Deze categorie omvat snacks, voedingssupplementen, automatische voedsel- en waterdispensers, evenals kommen en andere soortgelijke accessoires.

De categorieën Activiteit, Thuis en Onderweg

De productcategorie “Thuis, Activiteit en Onderweg” heeft als doel om van uw huis een kattenparadijs te maken met accessoires zoals bedden, krabpalen, huisbeveiliging, kattenluiken, huisjes en terrassen, fonteinen, speelgoed, strategiespellen, kattenhalsbanden, harnassen met riem en nog veel meer.

Bijzondere Collecties

Deze omvatten de nieuwe BE NORDIC-productcollectie, Shaun the Sheep, Cat Activity, Friends on Tour, Safer Life, evenals kerstaccessoires, kalenders en zelfs katten gedenkstenen.

Herkomst en informatie over het merk Trixie

Logo TrixieDe handelsonderneming Trixie werd in 1974 opgericht door Bonnik Hansen in Flensburg, Duitsland. Sinds de oprichting heeft het bedrijf verschillende veranderingen ondergaan en het hoofdkantoor is nu gevestigd op de Tarp-site. Met een ervaring van bijna 45 jaar is Trixie haar knowhow blijven inzetten voor de service van huisdieren.

Lees ook:   Waarom is mijn kat bang voor de plafondventilator? - Ontdek 4 mogelijke oorzaken

Deze interesse is merkbaar in de verscheidenheid en kwaliteit van het geproduceerde voedsel en accessoires. De ontwikkelde assortimenten zijn inderdaad onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole door specialisten en worden getest voordat ze op de markt worden gebracht.

Het merk Trixie is gebouwd op kernwaarden die ten grondslag liggen aan het bestaan en succes ervan, waaronder:

  • Groepswerk
  • De perfecte relatie tussen het bedrijf, zijn vertrouwde leveranciers en zijn klanten
  • De afstemming tussen prestaties, kwaliteit en kosten van producten
  • Constante innovatie en waarde gehecht aan gezondheid en passie voor dieren.

De positionering van het merk in de dierenwinkelmarkt

Het merk Trixie is stevig ingeburgerd in de dierenwinkelmarkt en is een van de Europese leiders in de marketing van huisdieraccessoires. Het wordt gekenmerkt door de extreme verscheidenheid van zijn productcatalogus. Het is niet beperkt tot voedsel en accessoires voor katten en honden zoals de meeste concurrerende merken, maar heeft zich uitgebreid tot vogels, konijnen, kleine knaagdieren en is ook gespecialiseerd in gebieden zoals terrariofilie en aquaria.

Vandaag bestaat Trixie 45 jaar met meer dan 6500 dierlijke producten, 8500 distributeurs in meer dan 80 landen, bijna 570 medewerkers gewijd aan de kwaliteitsafdeling, 50 verkoopattachés in Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Nederland en Oostenrijk, state-of-the-art faciliteiten, …. Een echt zwaargewicht van de dierenwinkelmarkt.

Het merk Trixie zorgt voor een kwaliteitsgarantie op de meeste van haar producten. De klantenservice onderhoudt een nauwe relatie met consumenten. Het ontvangt en behandelt alle vragen van gebruikers, evenals hun vertoningen, opmerkingen en suggesties die kunnen helpen bij het verbeteren van de productassortimenten.

Het is mogelijk om via verschillende kanalen contact op te nemen met de klantenservice van Trixie: u kunt uw verzoeken of verzoeken doorsturen naar gespecialiseerde winkels die partners van het merk zijn, die ze vervolgens naar de klantenservice stuurt. van het bedrijf voor een snelle oplossing.

Anders kunt u rechtstreeks per e-mail contact opnemen met de consumentendienst door een online contactformulier in te vullen, maar ook per telefoon of fax naar de bedrijfsnummers. U vindt alle contactgegevens op de officiële website van Trixie: www.trixie.de/heimtierbedarf/fr/service/contact/.

Waar kan ik producten kopen voor mijn Trixie kat?

Het merk Trixie heeft geen online winkel gewijd aan de marketing van haar producten. Maar u kunt ze kopen bij geautoriseerde retailers, winkels die gespecialiseerd zijn in de verkoop van kattenvoer en accessoires, of op meerdere online verkoopsites.

Trixie producten te koop van het moment

Top 2

Trixie Poker Box 2

Onze mening over Trixie

Gezien al het bovenstaande zijn wij van mening dat het merk Trixie verdient haar plaats in de ranglijst van de beste merken kattenproducten en accessoires volledig. Het bedrijf maakt indruk met zijn prestaties, zijn vermogen om een catalogus van producten te onderhouden die zo divers zijn als de zijne, zonder afwijkingen in termen van kwaliteit of het doorberekenen van kosten aan de consument.

We waarderen de verscheidenheid die zich richt op de echte behoeften van katten, de prijzen aangepast aan alle budgetten, de klantervaring met gebruikers, de voortdurende innovatie in het assortiment producten dat is gemaakt en op de markt gebracht, wat een bedrijf onthult dat gepassioneerd en toegewijd is aan de eeuwige service van het welzijn van onze huisdieren.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.