Wat zijn deze Kattenvoeren waard? Beoordelingen &Informatie

Taste of the Wild is een Amerikaans merk dat gespecialiseerd is in de productie van natuurlijke, uitgebalanceerde en graanvrije voedingsmiddelen die specifiek zijn voor het van nature vleesetende dieet van katten en honden.

Letterlijk vertaald als “de smaak van de natuur”, doet het merk zijn naam eer aan, die duidelijk zijn filosofie weerspiegelt, die vanbieden onze katachtigen gezond en toegankelijk voedsel voor alle katten. De kwaliteit van de ingrediënten en de verscheidenheid aan producten Taste of the Wild verdiende het om te worden genoemd als een van de meest aanbevolen voedingsmiddelen. Maar wat is dit merk echt waard in vergelijking met andere kattenvoermerken? Om erachter te komen, nodigen we u uit om hieronder alle nuttige informatie over het assortiment producten te ontdekken, evenals onze mening over dit merk kattenvoer.

Welke kattenproducten maakt Taste of the Wild?

De producten van de katachtige tak gemaakt door Taste of the Wild zijn origineel en gediversifieerd genoeg om een gevarieerd dieet aan je haarballen toe te staan. Taste of the Wild biedt natuurlijk droog en nat voedsel bereid om aan de voedingsbehoeften van katten te voldoen in alle stadia van hun leven. Verkrijgbaar in zakken of ingeblikte goederen, zijn de ontworpen formules onderverdeeld in 2 hoofdreeksen:

Lees ook:   Kittenafscheiding: Optimale timing voor scheiding van moeder

The Taste of the Wild-assortiment smaak van de natuur

De producten van dit assortiment zijn ontwikkeld op basis van het oorspronkelijke dieet van onze kleine katten met voornamelijk dierlijke eiwitten (vlees, vis) geassocieerd met ingrediënten zoals aardappelen, erwten of zoete aardappelen, evenals toegevoegde groenten en fruit, zonder granen. In dit assortiment heb je formules zoals de Canyon River met forel en zalm in saus, de Rocky Mountain met zalm en geroosterd hert in saus of geroosterd hert en gerookte zalm, en de Lowland Creek met kwartel en geroosterde eend.

De smaak van de wilde prooi

De recepten van het Prey-assortiment komen overeen met een vereenvoudigde maar complete aanpak op basis van het uitsluitend vleesetende dieet van katten. Elk van hen bevat 4 hoofdingrediënten (eiwitten, linzen, tomaten, zonnebloemolie), verrijkt met vitamines, mineralen en voedingsstoffen naast dit beperkte dieet, zonder GGO’s, conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Het Prey assortiment voor katten bestaat uit 2 formules: Angus Beef en het Turkey for Cat recept.

De belangrijkste voedingsmiddelen van het merk

Herkomst- en merkinformatie Taste of the Wild

Taste of the Wild is een bedrijf dat in 2007 is opgericht door een Amerikaanse familie die huisdieren bezit. Het doel is om om onze huisdieren voedsel van topkwaliteit aan te bieden, voornamelijk samengesteld uit dierlijke eiwitten. Inderdaad, het merk is ontworpen om hen een dieet te geven op basis van hun voorouderlijk dieet, dat wil zeggen natuurlijke voedingsmiddelen die zoveel mogelijk zijn geïnspireerd door het voedsel dat ze in de natuur zouden vinden.

Het bedrijf heeft 5 state-of-the-art faciliteiten voor de productie van zijn verschillende producten, allemaal gevestigd in de Verenigde Staten, waaronder 2 in Californië, een in Missouri, South Carolina en de laatste in Arkansas.

Lees ook:   Waarom hebben katten snorharen? De functie verklaard

De positionering van het merk in de dierenwinkelmarkt

Het merk Taste of the Wild is gespecialiseerd in kattenvoer en staat ook bekend om zijn assortiment recepten voor honden. Door te kiezen voor een dubbelzijdige kat en hond, met zeer gevarieerde formules, heeft het merk een vrij grote klantenkring kunnen aantrekken met een meerderheid tevreden over de producten die op de markt worden gebracht. Dit is de reden waarom het snel is gegroeid en zich over de hele wereld heeft verspreid.

Inderdaad, aanvankelijk gevestigd in de Verenigde Staten en vervolgens in Canada, is het distributienetwerk van het bedrijf internationaal uitgebreid, op alle continenten. Tegenwoordig voldoen Taste of Wild-producten aan de voedingsbehoeften van huisdieren in iets meer dan 72 landen over de hele wereld.

Het merk Taste of the Wild zet zich in voor het leveren van kwaliteitsproducten en biedt een tevredenheidsgarantie op al haar voedingsmiddelen. Voor de meest rigoureuze of zeer attente eigenaren van wat hun kat consumeert, laat het bedrijf een gegarandeerde analyse toe in overeenstemming met de AAFCO-regels, die de formule en de werkelijke inhoud van het recept transparant presenteert. U kunt deze test aanvragen om te controleren op voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, vezels en vocht die op de productetiketten van het merk worden vermeld.

Taste of the Wild heeft een consumentenservice die al uw vragen of opmerkingen beantwoordt met betrekking tot de belangrijkste producten, of meer in het algemeen over voeding voor huisdieren. U kunt op elk moment contact opnemen met deze service via het online formulier op de website van het merk of door simpelweg het nummer 1-800-342-4808 te bellen.

Lees ook:   katten kleedjes

Waar kan ik Taste of the Wild-voedsel voor mijn kat kopen?

Taste of the Wild-recepten kunnen worden gekocht bij geautoriseerde Taste of the Wild-dealers voor inwoners van de VS of Canada. Voor mensen die buiten deze twee regio’s wonen, zijn de producten verkrijgbaar bij internationale distributeurs in meer dan 70 landen. Ten slotte kunt u ze ook kopen bij dierenwinkels of retailers die de aankoop rechtstreeks online aanbieden.

Taste of the Wild producten te koop van het moment

Onze mening over Taste of the Wild

Uiteindelijk heeft het merk Taste of the Wild zijn reputatie gevestigd dankzij zijn concept en de kwaliteit van zijn formules. Het biedt hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs, die erin slagen om aan de voedingsbehoeften van alle katten te voldoen, wat een verhoogde vraag van de eigenaren rechtvaardigt.

Het is een serieus merk met een aantal onmiskenbare troeven op zijn naam die het onderscheidt van andere concurrenten., inclusief de kwaliteit van de zorgvuldig geselecteerde en smakelijke ingrediënten die zeer gewaardeerd worden door katten, de methode om voedsel te stomen uit water gezuiverd door osmose om de voedingswaarden van de ingrediënten te behouden, de kwaliteitsgarantie die op alle producten wordt aangeboden … We betreuren echter de aanwezigheid van sommige ingrediënten met een lage waarde voor katten, zoals zoete aardappelen en aardappelen. Ondanks de ernst en natuurlijke smaak voldoet het merk nog niet aan alle criteria van het beste kattenvoer.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.