Wat zijn deze Kattenvoeren waard? Beoordelingen &Informatie

Gezien de grote verscheidenheid aan kattenvoermerken die op de markt bestaan, is het logisch dat veel eigenaren vragen hebben over de kwaliteit van dit soort voedsel, in dit geval die van het merk Acana.

Het aanbieden van verschillende soorten droog kattenvoer, het merk Acana belooft met zijn producten een gezonde en evenwichtige voeding te garanderen, uitstekende gezondheid en normale groei voor uw kleine katachtige. Maar wat zijn Acana voedingsproducten echt waard? Hieronder ontdekt u alle verschillende kattenproducten van het merk Acana, de oorsprong van dit bedrijf, enkele nuttige informatie en onze definitieve mening over deze kattenvoeding.

De belangrijkste voedingsmiddelen van het merk

Welke kattenproducten produceert Acana?

Kattenvoer geproduceerd door Acana is geclassificeerd in het Acana Regionals assortiment. T is Een assortiment volledig verstoken van granen dat een gevarieerd dieet biedt, rijk aan eiwitten en vet, en verkrijgbaar in 4 soorten producten:

Lees ook:   Hoeveel spinnen Bengaalse katten? Wat u moet weten over hun spinvermogen.

Acana Regionals – Wilde Prairie

Het is een droogvoer voor volwassen katten en kittens. Deze brokjes zijn gemaakt van kippenvlees met vrije uitloop, hele eieren van boerderijen op de lokale prairies van Alberta en wilde vis uit omliggende meren.

Non-GMO, Wild Prairie brokjes bevatten 70% vlees om de juiste spiermassa en de zachte en zijdeachtige vacht van je kleine haarbal te behouden. Wild Prairie brokzakken zijn verkrijgbaar in de maten 1,8 kg en 5,4 kg.

Acana Regio’s – Pacifica

Uitsluitend gemaakt van het vlees van een breed scala aan verse vis gevangen in de ijskoude wateren van de Stille Oceaan, pacifica brokjes is zeer rijk aan Omega-3 en 6, die haaruitval voorkomen. Ze zijn geschikt voor uw huisdier, ongeacht de leeftijd.

Acana Regionals – Pacifica brokjes zijn gemaakt van vers visvlees en gedroogde vis die 75% van de ingrediënten uitmaken. Ze zijn verkrijgbaar in zakken van 1,8 kg en 5,4 kg.

Acana Regionals – Graslanden

Grasslands is een brok uit het Regionals assortiment dat voor 75% bestaat uit vers en rauw lamsvlees, kalkoen, wilde vis en scharreleenden. Ze bevatten ook hele eieren, additieven (choline, zink en koper) en vitamine E. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 1,8 kg en 5,4 kg.

Acana Regionals – Ranchlands

Ranchlands brokjes worden gemaakt op de vruchtbare ranches van Alberta en bevatten gelijke hoeveelheden droog en vers vlees die 75% van de ingrediënten uitmaken. Dit vlees is afkomstig van Angus Beef, Lamb, Yorkshire Pork, Plains Bison en Wild Walleye. Ranchlands brokzakken zijn in 1,8 kg en 5,4 kg formaat.

Lees ook:   De krabpaal Vesper V High Base onze mening

Herkomst en informatie over het merk Acana

Logo AcanaAcana is een dochteronderneming van Champion Petfoods, een in Canada gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van huisdiervoedingsproducten. Het bestaat al minstens 25 jaar en heeft vele andere dochterondernemingen zoals Orijen en zijn brokjes.

Het merk Acana streeft er, net als al zijn zussen, naar om huisdieren zoals katten een zo natuurlijk mogelijk dieet te geven, geïnspireerd door de originele manier waarop carnivoren zich voeden in de natuur. Dit is de reden waarom het voedingsmiddelen biedt met een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten, op basis van vlees, vis, eieren, koolhydraten, fruit en groenten die essentieel zijn voor de goede gezondheid van alle carnivoren.

De positionering van het merk in de dierenwinkelmarkt

Met haar producten die beschikbaar zijn in maar liefst 80 landen op 5 continenten, is Acana een onmiskenbare referentie in de productie van diervoedingsproducten. Geïnspireerd door de missie om voedsel te produceren dat biologisch geschikt is voor het vleesetende dieet van huisdieren, Acana-voedingsmiddelen staan bekend als high-end, die voldoen aan de hoogste verwachtingen van de consument.

In 2018 ontving het merk Acana de Industry Recognition Award in de categorie Dry Dog and Cat Food, voor de hoge kwaliteit en unieke bron van deze producten.

Acana is vooral een merk waar je verliefd op bent.Huisdieren. Daarom heeft het een speciale klantenservice, die telefonisch beschikbaar is op +1-877-939-0006, van maandag tot vrijdag, tussen 7.00 en 17.00 uur (UTC-7). U kunt ook per e-mail contact opnemen met de after-sales service door verbinding te maken met de website van het www.championpetfoods.com/contact/ bedrijf en een bericht achter te laten. Merk op dat je op de site ook de mogelijkheid hebt om rechtstreeks met een callcenter te chatten.

Lees ook:   De toekomst van huisdieren: Robotkatten in de schijnwerpers

Waar kan ik voer voor mijn kat kopen bij Acana?

Acana-voedsel is verkrijgbaar in meer dan 80 landen, via haar vertrouwde partners die gespecialiseerd zijn in de verkoop van dierenvoeding in de winkel of online.

Als u online wilt kopen, zijn er veel winkels waar u Acana-producten kunt bestellen. Merk ten slotte op dat je ze ook kunt vinden in gespecialiseerde winkels en in dierenwinkels.

Acana producten te koop van het moment

Onze mening over Acana

Dankzij zijn Hoogwaardig voedsel met premium ingrediëntenen Perfect aangepast aan het strenge carnivore dieet van de kat, heeft het merk Acana de achting van vele meesters gewonnen, die zeer tevreden zijn.

Als u op zoek bent naar een reeks hoogwaardige voedingsmiddelen voor uw kat, lijdt het geen twijfel dat het merk Acana zal u en uw 4-poots metgezel tevreden stellen. Daarom raden we het ten zeerste aan!

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.