Wat zijn deze Kattenvoeren waard? Beoordelingen &Informatie

Virbac is een van de oudste bedrijven die het welzijn van huisdieren bedient, waarvoor het producten aanbiedt op alle gebieden, in dit geval kattenvoer.

Er komen echter steeds meer merken dierenvoeding op de markt: het aanbod is erg groot en gevarieerd, dus veel meesters worden sceptisch over de kwaliteit van de producten die Virbac aanbiedt.

Om alles te weten over de waarde van kattenvoer vervaardigd door Virbac, ontdek hieronder een deel van het assortiment producten dat Vibrac biedt, de geschiedenis, wat nuttige informatie over het merk, evenals onze mening over dit merk voedsel.

Welke kattenproducten maakt Virbac interessant?

Afhankelijk van de leeftijd van uw kleine katachtige en of deze is gesteriliseerd of niet, biedt Virbac verschillende categorieën kattenvoer, ingedeeld in het nieuwe Virbac Veterinary HPM-assortiment dat we hieronder zullen presenteren.

Lees ook:   ▷ Top 10 beroemdste katten op internet

Virbac Veterinary HPM – Junior Kat

Dit zijn brokjes gemaakt met een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong en een lage consistentie van koolhydraten om aan te sluiten bij het voedingsdieet van carnivoren. Glutenvrij, GMO-vrij en met zeer weinig granen, deze brokjes zijn bedoeld voor gespeende kittens van 3 tot 12 maanden en verkrijgbaar in formaten van 400 g, 1,5 kg en 3 kg. In deze categorie kunt u 2 soorten producten hebben:

  • Virbac Veterinary HPM Chat Junior Gecastreerd, voor kittens, vanaf sterilisatie en tot 12 maanden.
  • Virbac Veterinary HPM Chat Baby Pre Casttered, voor kittens, van spenen tot sterilisatie en tot 12 maanden oud. Dit type brokjes is ook geschikt voor zwangere of zogende katten.

Virbac Veterinaire HPM – Volwassen Kat

Gemaakt van Frankrijk gemaakt van ingrediënten uit Frankrijk en Zuid-Europa, deze brokjes zijn voornamelijk samengesteld uit varkensvlees en gevogelte vlees en bevatten 5,5% water. In deze categorie zijn er 2 soorten brokjes voor katten van minstens 1 jaar oud:

  • Virbac Veterinary HPM Adult Casttered Cat: voor volwassen gesteriliseerde katten, samengesteld uit 44,5% eiwit en verkrijgbaar in formaten van 400 g, 1,5 kg, 3 kg, 7 kg en 12 kg.
  • Virbac Veterinary HPM Adult Cat: gemaakt met zalm, ze zijn bedoeld voor niet-gesteriliseerde volwassen katten en bestaan voor 45% uit eiwitten. Ze zijn verkrijgbaar in zakken van 1,5 kg, 3 kg en 7 kg.

Virbac Veterinaire HPM – Senior Cat

Met één product: Virbac Veterinary HPM Chat Senior Gecastreerd, Deze categorie is gewijd aan gesteriliseerde katachtigen ouder dan 10 jaar en vertelt u het rantsoen dat u aan uw huisdier moet geven op basis van het gewicht en of het uitsluitend binnenshuis leeft of soms toegang heeft tot buiten. Deze brokjes bevatten 38% eiwit, 5,5% water en zijn verkrijgbaar in zakken van 400 g, 1,5 kg, 3 kg en 7 kg.

Lees ook:   Feiten over graanvrij kattenvoer onthuld

Het Virbac Veterinary HPM kattenassortiment gekocht door katteneigenaren

Herkomst en informatie over het merk Virbac

Logo VibracVIRologie en BACtériologie zijn de woorden die de dierenarts en arts Pierre Richard Dick inspireerden toen hij in 1968 het Franse farmaceutische laboratorium Virbac oprichtte. Iets meer dan 20 jaar geleden begon het merk met de productie van voedingsproducten voor honden en katten.

Lang onderschat en gedegradeerd tot de rang van low-end, is het merk Virbac heel vaak het onderwerp geweest van negatieve opmerkingen over zijn huisdiervoedingsproducten. Maar zeer recent kondigde het de lancering aan van een nieuw assortiment brokjes genaamd Veterinary HPM, dat beter geschikt lijkt voor diervoeder.

Tegenwoordig heeft Virbac meer dan 30 dochterondernemingen en biedt het een breed scala aan producten voor huisdieren.

De positionering van het merk in de dierenwinkelmarkt

Met meer dan 4850 werknemers en 31 dochterondernemingen in meer dan 100 landen is Virbac een merk dat op de zevende plaats staat onder veterinaire farmaceutische groepen in de wereld. Virbac is vrij beroemd in de dierenwinkelmarkt en genereert meer dan 80% van de omzet buiten Frankrijk. Naast Frankrijk heeft het onderzoeks- en ontwikkelingscentra in de Verenigde Staten, Mexico, Chili, Uruguay, Vietnam en Australië.

Om contact op te nemen met de klantenservice van Virbac na een bijwerking als gevolg van een van haar producten, kunt u contact opnemen metdre op de website van het merk, fr.virbac.com, vul een formulier in en stuur het naar het pharmacovigilance@virbac.com adres. Voor elk ander probleem kunt u contact opnemen met de klantenservice op contact@virbac.com of telefonisch op +33 4 92 08 71 00.

Lees ook:   Kattendag in Japan: Tradities & Datum van viering

Ook heeft Virbac een veelheid aan adressen waar u contact kunt opnemen met de dichtstbijzijnde klantenservice. Bezoek de website van het merk om de lijst met adressen per land te raadplegen.

Waar kan ik voer kopen voor mijn Virbac kat?

Virbac-producten zijn te koop in meer dan 100 landen over de hele wereld via de vele medewerkers van het merk. Maak verbinding met de website van het merk om de dichtstbijzijnde verkoper te vinden met behulp van de Virbac wereldwijde kaart.

Veel fysieke of online webshops zijn ook partners van het merk en je kunt er producten voor je kat bestellen.

Virbac producten te koop van het moment

Onze mening over Virbac

Virbac heeft veel ervaring in de dienstverlening aan dieren. Met zijn hoogontwikkelde marketingafdeling en zijn recepten met zogenaamde therapeutische deugden, is het een merk dat blijkbaar geeft om het welzijn van uw huisdieren.

Bovendien is deze erkenning niet altijd unaniem onder alle consumenten. Het merk is inderdaad onderhevig aan verschillende kritieken voor de slechte kwaliteit van zijn voedingsproducten voor dieren waarvan de oorsprong van ingrediënten niet altijd bekend was of als kwaliteit werd beschouwd.

Virbac lijkt zich echter bewust te zijn geworden van de misstanden die eraan zijn toegeschreven, als we rekening houden met het nieuwe assortiment brokjes dat niet per se ideaal is voor je kleine bolletje haar, maar op zijn minst aan te bevelen. Wat ons betreft is er nog werk aan de winkel.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.