Welke kattenbak te kiezen – Onze top 3 beste


De kattenbak is als ons bord bij mensen, we willen dat het specifiek is voor de juiste maat en zelfs dat het mooi is. Voor onze kat is het hetzelfde, maar we kunnen er zelfs aan toevoegen dat het vooral praktisch moet zijn om te voorkomen dat het voedsel overal morst.

Dus hoe kies je een kom voor je kleine bolletje haar?

De kom is een van de eerste dingen waar we aan denken in termen van kattenaccessoires, het is normaal, omdat Het is niet mogelijk om het te missen zodra een kat of kitten arriveert Thuis.

Inhoudsopgave

Kommen te koop op Univers Chat

3 bowl ideeën om een idee te krijgen

Als je geen tijd hebt om onze korte gids over kommen te lezen en je wilt naar de eenvoudigste gaan,U kunt ons vertrouwen op deze 3 kom ideeën. U zult zeker de juiste keuze maken!

>> Bekijk andere kommen op Amazon<<

Waarom een kom voor je kat kopen?

Een kom om haar kat te voeren is niet per se nodig als je een brokdispenser of een waterfontein gebruikt, maar er zijn verschillende situaties waarin het praktisch of zelfs verplicht kan zijn.

KattenbrokkenAls je naast de dagelijkse brokjes regelmatig kattenvoer geeft en dus niet alles direct in de brokjes mengt. Ook om hygiënische redenen, een gemakkelijk te wassen roestvrijstalen of keramische kom na de maaltijd van de kat.

Maar ook in het geval dat je meerdere katten hebt, is de maaltijd een van de momenten waarop katten hun territoriale instincten het meest uiten. Uit ervaring is het geven van een rantsoen paté in één kom nooit een goed idee, zelfs niet voor katten die aan elkaar gewend zijn.

Maar als u alleen voor de komoplossing kiest, weet dan dat u er twee nodig hebt, een voor water en de andere voor de brokjes van de kat en deze moeten worden gescheiden.

Hier, wat belangrijk lijkt om te controleren om een kom te kiezen voor uw kat of voor de komst van uw kitten.

  1. Bepaal welk materiaal voor de kattenbak

Het eerste type kom dat in je opkomt is een plastic kom, maar dat is niet echt een goed idee. Plastic kommen zijn erg licht en dienen al snel als spelletjes voor je kat. Daarnaast is plastic waarschijnlijk giftige materialen bevatten.

Lees ook:   2023: Prijzen van Japanse Bobtail katten onthuld!

Bowls In roestvrij staal, roestvrij staal of keramiek zijn veel beter voor de kat, een klein nadeel voor keramische kommen die kunnen breken als je ze hoog plaatst en de kat ze laat vallen.

  1. Kies een mooie kom voor thuis

Misschien heb je er niet over nagedacht maar de kattenbak zal deel uitmaken van je huis of appartement, want dat behaag jezelf met een model dat je ook zal bevallen. Designmodellen bestaan en het is echt geweldig voor uw decoratie.

  1. Een praktische kom die vuil vermijdt

Vergeet niet om een kom te kopen die is uitgerust met antislipbescherming of gewoon zwaar genoeg is. Maar waarom?

Je hebt het misschien al eerder gezien, maar Katten spelen graag met hun kom, rondlopen in de kamer amuseert hen veel. Dus als je er niet op wilt lopen, overweeg dan om dit te controleren op de waterbak en de brokkom.

Waar koop je een goedkope kattenbak?

Kattenbakken zijn geen erg duur product, vanaf 3 € voor een plastic kom, maar zoals we al zeiden is het niet het ideale product. En tot 40 € voor een design kom die de ruimte van uw kat zeer decoratief zal maken.

Maar kommen zijn tenslotte geen object om vaak te kopen, een kom is voor het hele leven van je kat.

Je vindt overal kommen, van supermarkten tot online winkels tot tuinwinkels. Maar je zult begrepen hebben dat er nog veel meer keuzes zijn en duizenden prijzen op online winkels.

Als bonus een selectie van de kommen die het best worden beoordeeld door eigenaren van gezelschapsdieren

Lees ook:   Tips en trucs voor succesvol zindelijk maken van een kitten