Koop een nestje per dure! Ja, maar tegen welke prijs precies?


Het adopteren van een kat of kitten is een verbintenis met kosten, we tellen ongeveer 600 € per jaar en het is mogelijk om gemakkelijk te besparen, vooral door goedkoop of economisch nest te kiezen.

Univers Chat heeft een selectie van goedkope kattenbakken voorbereid of regelmatig in de uitverkoop of met een zeer goede prijs, met behoud van voldoende kwaliteit voor het welzijn van de kat. Je hebt hieronder ook een detail van de gemiddelde prijs van kattenbakvulling.

Zie ook: Hoe de kattenbak van je kat te kiezen

Top 3 budget 😻 kattenbakken

Hier zijn de beste nesten met 3 verschillende substraten waarvan we denken dat ze de moeite waard zijn. Bovendien bieden deze merken verpakkingen van 20 liter en meer, waardoor de prijs per kilo of liter van het product wordt verlaagd.

Micro-granulaat Perlinette strooisel

Dit nest is een beetje duur om te kopen, 6,34 € het pakket van 1,5 kg, maar dit nest gaat een hele maand mee. Het profiteert van de kracht van silicakorrels door zeer absorberend te zijn en geen geur te ontwikkelen. Uw kat zal de hygiëne en zachtheid van de korrels onder zijn poten waarderen.

Catsan Strooisel hygiëne

Dit minerale strooisel is drie keer effectiever dan zwerfvuil in dezelfde categorie. Dankzij de korrels die sensoren bevatten die werken als sponzen, is het ultra-absorberend en voorkomt het dat geuren zich verspreiden. Door een pak van 20 liter te kopen, is de prijs per liter goedkoper.

Lees ook:   smooth groomer

Catsan Natuurlijke Plus

Het merk Catsan is een veilige gok. Het biedt dit biologisch afbreekbare groentestrooisel. De lage pH en houtsoorten neutraliseren geuren en bestrijden effectief de ontwikkeling van bacteriën. Bovendien absorbeert dit strooisel alle vloeistoffen en zorgt het voor optimale hygiëne bij uw kat.

Instructies voor het gebruik van deze samenvatting van goedkoop zwerfvuil

Kitten in kattenbakDe nesten hierboven en hieronder behoren tot de best verkochte producten en het is geen toeval dat steeds meer mensen dit substraat op internet gaan kopen.

Deze vergelijkende tabellen hebben 3 kolommen, deze informatie is er om ze te classificeren en u in staat te stellen ze gemakkelijk te bekijken, klik voor meer informatie op de productafbeelding.

  • De afbeelding om het product te bekijken
  • De beschrijving met de belangrijkste kenmerken, zoals afmetingen, aantal nissen, enz.
  • En vooral de prijs van de krabpaal, ons doel is om de beste prijs te vinden

Wat is de gemiddelde prijs van kattenbakvulling per jaar?

Om de gemiddelde prijs te bepalen, moet rekening worden gehouden met verschillende criteria. Het verbruik zal niet hetzelfde zijn als uw kat uitsluitend leeft en het aantal katten binnenshuis moet zijn. Vervolgens staat het type zwerfvuil in de berekening.

Tel 1 tot 2 verpakkingen (5 liter) strooisel per maand, 1 als je kiest voor silicastrooisel. Over 12 maanden, voor een buitenkat ligt het te verwachten kattenbakvullingsbudget tussen de 20 € en 70 €. Voor een binnenkat varieert de prijsklasse tussen 50 € en 150 €.

Prijsmarges voor elk type beddengoed

Ter herinnering, er bestaan 3 soorten zwerfvuil: mineraal, groente en silica.

Lees ook:   Katspectrum: Ontdek de diversiteit van 7 oogkleuren

Een pakket (5 liter) mineraalstrooisel kost u tussen de 5 € en 10 €.

Wat het groentestrooisel betreft, varieert de prijs tussen 5 € en 15 € voor een verpakking met 5 tot 8 liter.

Ten slotte liggen de kosten van silicastrooisel, altijd voor 5 liter, tussen 6 € en 20 €.

Het is vermeldenswaard dat het voordelig is om het nest te kopen in de vorm van een pakket van 20 liter. De prijs per liter is lager.

Waar kattenbakvulling kopen om geld te besparen?

In dierenwinkels krijg je vaak een klantenkaart aangeboden die kortingen kan genereren. Evenzo, profiterend van een ruime keuze, vindt u zakken met een grote capaciteit. Het is nog steeds zeldzamer om in de dierenwinkel betere prijzen te vinden dan op internet.

Op internetverkoopsites vind je dezelfde keuze en dezelfde diversiteit. Vanaf het moment dat je een eerste bestelling hebt geplaatst, ontvang je regelmatig nieuwsbrieven met kortingsaanbiedingen. Op sommige sites, als u meerdere zakken zwerfvuil koopt, daalt de prijs.

Om verder te gaan: